tisdag 23 september 2008

Je t'aime?

Eftermiddagen har varit arbetskrävande men också himlarns trevlig. Har skrivit religion, städat, dammsugit med Johnny Cash på hög volym, duschat och efter detta har jag spenderat kolossalt mycket tid på youtube. Har suttit och kollat på detta :



Det var Linda som tipsade mig om den igår. Hela dagen idag har jag bara gått och längtat efter att få komma hem för att se och höra detta igen. Allt är så fint. Sitter och kollar på de fina karaktärerna - den underbart fina grabben och tjejen med den förtjusande jackan. Lyssnar på låten , kollar på bilderna och försöker gång på gång förstå vad de säger. Jag spänner liksom öronen sådär jättehårt för att jag verkligen vill förstå orden. Givetvis gör jag inte det, för jag kan inte ett dyft franska. Hemskt synd. Men kanske är det en del av det intressanta. Att få skapa sig egna dialoger och en egen saga fast man får bilderna och karaktärera. Är det inte så? Att det man inte kan sätta fingret på och förstå till fullo är lite mer spännande och intressant?
Ifall ni gillade det så lägger jag ut tre till länkar :

http://www.youtube.com/watch?v=PoTcfsk09Ak&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5jv3zY-B3SI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=h_d3fqMH58s&feature=related


Åh, så fint. Grabben är enastående. Lyssna, se och njut!

2 kommentarer:

Anonym sa...

har världens roligaste grej att berätta för dig kom jag på nu :D när jag tänkte skriva om stinky / Ronja

Jenny sa...

Ronja, du är och kommer alltid att vara min idol. Synd för mig att jag inte var där! Vi kör det en gång till nästa gång. Tack för dagens skratt, i alla fall.