tisdag 2 september 2008

Strumpbyxor och fint sällskap ..

Vakna, ta sig upp ur sängen, ha klädångest, förstöra miljön genom att köra bil till skolan, få ont i huvudet av stress.. Sedan när man väl kommer fram och drar en lättnadens suck över att man faktiskt är där i tid och inte är naken så visar det sig att dagens enda lektion är inställd. Man blir så munter, eller vad säger vi?

Vandrade en liten stadstur med finaste brudarna och trots orden "Du.Behöver.Inte.Handla.Något" ekandes i huvudet så lyckades jag komma hem med en del saker. Inget jag ångrar dock. Blev oerhört förtjust i en mintgrön vintageklänning som jag fann i en secondhand-affär, men hade inte råd med 300 riksdaler kändes det som. Ska dit imorgon och testa den. Sitter den fint så får den följa med hem .. Inhandlade bland annat ett jätteljusrosa rouge idag. Kan kanske bli fint att ha på mina bleka äppelkinder i höst.Ett par strumpbyxor som jag fick för två guldpengar. Galet billiga, och urtjusiga enligt mig.

Sandra tittade förbi på eftermiddagen och hade hyrt film på vägen. 'PS. I love you' såg vi och grät, skrattade och funderade om vart annat. Hemskt fin film som avnjöts med filtar, pepsi max och sällskap av hög klass. Har hamnat i en period då jag bara lyckas se bra filmer, och det är en otroligt trevlig period måste jag säga. Lämna gärna fina filmtips i kommentargrejen här under! Alla som gör det får en fräkpuss ..


4 kommentarer:

Vincent sa...

Har säkert berättat förut men ändå.

Farväl Falkenberg
Good Will Hunting
Im Not There

På rak arm så här, finns fullt med andra bra filmer men jag tror du gillar dom :)

Gracie sa...

I'm from the U.S. originally, and I don't find Japan to be very expensive. A latte costs 400 yen and you can find lots of really cheap clothes. The only thing I know to be very expensive is rent/real estate because of the issues with lack of space. I don't pay taxes or anything since I'm just an exchange student and I use my host families utilities, so if you mean living on your own here, it might be expensive, but I wouldn't really know. sorry!

Anonym sa...

gorgeooooooooooooouuuuuuuuuuus ;-)

Marie :-*

Jenny sa...

Oh, thanks Marie. You can borrow them when you come to visit me. Can't wait!