söndag 28 september 2008

Fyndat och klart.

I fredags fyndade jag ett par lack-skor. Jag blir mer och mer förtjust i second hand och jag finner skorna förtjusande. Två guldpengar fick jag betala för dem, jösses vad billigt.Så här ser det ut då jag och skorna snurrar runt bland löven. Det har vi gjort idag. Flott!

5 kommentarer:

85 kvadratmeter hus sa...

Ser ju jättefina ut! Bra köp.

Har glömt att kommentera det där om Blondinbella. Jag vet inte om jag tycker att MVG i alla ämnen visar på att man är smart. Kanske mer arbetssam än smart. För mig är intelligens så mycket mera. Ett vidare begrepp än det som kan visas med betygsgraderna. Dessutom såg jag henne i Debatt på Svt tillsammnas med Ebba Von Sydow. Två personer med lite lika inriktning av intressen. Ebba är smart och vältalig. Jag tror att Blondinbella inte riktigt har mognat nog mycket för att passa in i en paneldebatt, men hon kanske kommer dit. Jag fick i alla fall ett intryck av henne som ganska mycket bimbo. Det kanske inte var rätt, eftersom hon var i fel forum, men det var i alla fall det intrycket hon gav.

Jenny sa...

Ja, jag är hemskt nöjd över mitt fynd!

Det där om arbetssamhet är nog delvis sant. Vissa är smarta i grunden och behöver inte alls mycket plugg. Jag har alltid fått höra att jag har haft turen att inte behöva plugga så mycket, och ändå uppnå bra resulat. Men när man läser Blondinbellas blogg så märker man ju iofs att hon pluggar en hel del. Jag har aldrig sett henne i en debatt så jag kan inte diskutera det, men tänker samtidigt inte sitta och försvara henne. Det enda jag egentligen vill få fram är att hon är en av de få bloggerskor som faktiskt, trots att det är hemskt mycket shopping och dieter, försöker förändra och hjälpa vissa saker.

Irma sa...

Jävlar så snygga! Köpt på den där lilla affären eller?

Jenny sa...

Oh, thanks. Jomenvisst, lill-affär´n.

elin as sa...

SECONDFOOT <3