måndag 22 september 2008

Kärleksdrömmar och strösocker

Sockerpåsen var det ja. Kanske dags för en förklaring. Jag och fröken S kom in på ämnet kärlek. Vad är egentligen det viktigaste inom kärlek, och hur hittar man en person vars puss i pannan kan få en att bli alldeles rusig? För det är väl det som kärlek handlar om egentligen, att känna sig rusig i kroppen?

Fröken S kom med förslaget att köra en liten annorlunda men ack så lik variant av midsommarafton. Lägga något under kudden och sedan drömma en fin dröm om grabben i sitt liv. Det kan väl alltid vara trevligt att få ha en förtjusande dröm med framtidens man, så jag köpte idén. En sockerbit skulle vi lägga under kudden. Väldigt sött, men inte så mycket det blev sliskigt. Precis som vi ville ha det. Oturligt nog så hade vi slut på bitsockret, så jag fick komma på en egen lösning.

Jag minns inte mycket av drömmen, men det ingick en pojke. Kan inte alls komma ihåg om han var vacker, hade fräknar eller brunt lockigt hår. Nej, jag minns helt enkelt ingeting om hans utseénde. Det enda jag minns är hans namn. William hette han. Hemskt sött, tycker jag.

Synd att denna grabb inte heter William, bjuder mig på ett glas vin på något mysigt fik och genant tittar fram bakom sin lugg och ler. Det hade varit hemskt trevligt.

Idag dricker jag pepsi max ur vinglas, färgar håret och drömmer om den fina kjolen som ligger och väntar på mig inne i staden. Hoppas att ni har en fin höstdag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

That's Paolo Nutini isn't it ?? So hot <3

:-* Mary

Jenny sa...

Yeah, it is. And yeah, he is! Love the hair. It's so .. cute.

The man in your dreams sa...

"00:15:51 jennüpai - www.letsnotwastemoretime.blogspot.com säger: jag tänker ofta att du heter william ;:;D"


Oh my!

Jenny sa...

Haha, vincent, har du sparat våran konversation? Men ja, det är ju sant, jag tänker ofta att du heter William :)