lördag 6 september 2008

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig..

Himlen är sagolik inatt. Stjärnorna finns vart än man kollar och de lyser upp allt det mörka. Obeskrivligt och enastående. Stod en bra stund och betraktade allt medan jag andades djupt och rensade tankarna. Det var skönt och välbehövligt. Jag saknar natten när jag och finaste Elin sov på hennes gård. Att sova direkt under stjärnorna måste nog vara något av det mysigaste man kan göra.

Efter en stund lämnade jag stjärnorna och övergick till att slå in presenter till far min. Imorgon fyller han jättemånga år. De senaste dagarna har på grund av de få sovtimmarna och alldeles för mycket tankar helt enkelt flytit ihop, och att var min fars födelsedag imorgon hade jag nästan glömt bort. 20.45 gav mamma mig en påminnelse och 21.00 stänger Ica. Är det sant som vuxna säger att de verkligen inte vill ha presenter? Jag är en av dem som inte bara älskar att få, utan även älskar att ge bort presenter så nog skulle det fixas lite gåvor här nog. Dessutom förtjänar papi presenter, för han är så fin så. Vad köper man till sin far kvällen innan hans födelsedag på Ica i Hortlax?
Öl, choklad och lotter hade jag med mig i händerna när jag lämnade Ica. Fråga mig inte varför, men det kändes bra. Hur uppskattat det är lär vi väl märka imorgon.

Det känns som att det är dags att krypa upp i mitt myshörn med en bok i famnen njuta av helgen. Fredagsnätter är min favoritnatt, den kan man ju inte slösa bort på att sova.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hälsa och gratta pappa från oss!
/Familjen Wikström