fredag 26 september 2008

It's over, deal with it

Jag tror att det är dags för min dator och jag att gå skilda vägar snart. Vårat förhållande håller bara inte längre. Synd, då jag haft en underbar tid med honom. Men till slut kommer man ju till en punkt då förhållandet ger en mer ångest än glädje och då är väl det enda rätta att avsluta det? Jag är aldrig nöjd med något han gör, han är seg, tjorvig och hänger sig (hm). Han tjuter och skickar meddelanden om virus och andra otrevliga saker. Han vill dessutom inte att jag ska ha ett förhållande till bloggen, så han förstör sidan så att det inte går att uppdatera. Allt jag vill är att vända ryggen till och börja gå. Gå och inte vända mig om. Men jag är 18 år, är detta min enda chans i livet? Blir jag ensam för alltid ifall jag väljer att gå? Folk säger alltid "det kommer nya chanser", och jag måste väl tro på dem. Jag såg en underbar en på en affär tidigare. En sån där som gör att det pirrar i magen och man blir alldeles rosig om kinderna. Jag måste bestämma mig, och det är snart. Jag klarar inte detta länge till. Idag sitter jag vid min brors, och hans är alldeles sådära jättefin. Gör som man säger och det enda som låter är låtarna man lyssnar på. Så fint!

Har någon tips på billiga bärbara datorer, hojta till!

4 kommentarer:

kommunistbella sa...

Har tyvärr inget tips på datorer men om din tillåter dig får du gärna ta dig en titt i min. Jag hade roligt på engelska lektionen.

Svetlana sa...

VA?! Det är ju ditt liv!!!! haha

Jenny sa...

Jag har kollat i din. Jag beundrar din kärlek till Elin, den är fin! Haha.

Och ja, en stor del av mitt liv. Men han är inte rätt för mig. Måste ha någon nyare, mer uppfinningsrik och snabbare! Vi får se vart detta slutar. Och vi syns ju snart, trevligt!

Anonym sa...

de där var en rolig liten berättelse :) / pesky ;>