torsdag 28 maj 2009

Thanks for the memories.

Idag bjöd jag över Malin på Tacos-lunch. Sedan andrahandsfyndade jag en stund i öjbyn för att efter det dansa till fall out boy i mitt vardagsrum. Somnade som en stock i sängen och vägrade kliva upp på tre timmar. Nu ska jag cykla iväg till Jonsson och tvinga med henne ut på farligheter (eller helt enkelt se film i hennes soffa, det vet man aldrig). Ikväll blir det Bio med Elin. Vi insåg att man nästan alltid går på bio på helgen, så ikväll är det torsdags-bio som gäller. Vi ska se Robert Langdon kämpa mot brödraskapet Illuminati. Spännnande!

Och på tal om inget ; Såhär snygg var Kate Winslet i förra ELLE. Jag dog lite när hon låg på köksbordet. Och nu blev jag sugen på att se Finding Neverland. Helst alldeles jättebums.

4 kommentarer:

Julia sa...

Jag tycker att Ronja och Kate är hemskt lika ibland. Fagra så att det gör ont båda två. Förstås.

MC sa...

aaaah... Kate is gorgeous !!!

Leja sa...

Jag har gillat Kate sedan hon var med i Titanic. Hon är verkligen en vacker KVINNA! Vacker och kurvig och sådär kvinnlig.

Jenny sa...

Jo, Kate är hemskt vacker. Orättvist att hon får både skönhet och skådespelartalang! Du läste inte när hon var med i numret av ELLE? Galet vettig verkar hon också vara. Fint.