onsdag 27 maj 2009

"Hur många ..?"

Om alldeles för få timmar ska jag vakna, så jag antar att det är dags att börja gå och lägga sig. Jag vill läsa en bok men har ingen som verkar bra i närheten. Istället ska jag ligga och läsa frågorna och svaren från Geni, ett frågesportspel. Jag älskar frågesporter och oviktig fakta. Sedan har folk alltid sagt att jag är underlig, men det är väl sådant man får acceptera.

4 kommentarer:

Sanna sa...

Jag är ledsen för att jag inte hört av mig som jag skulle göra. Skäms på dig sanna! Det är inte så att jag inte vill träffas för det vill jag väldigt gärna.

Orkade inte i början och sen glömde jag bort.. pinsamt nog.

Jenny sa...

Men Sanna. Först och främst handlar det ju om att du ska må bra. Jag vill träffas, absolut, men vi har tid att träffas framöver. Koncentrera dig på att må bra först för det är ju det viktigaste. Hör av dig när du vill. Kram

Sofie sa...

Jag gillar din idé om att läsa frågorna och svaren från Geni. Hit me with one, så ska jag se om jag kan svaret! PS.1 du är inte underlig PS.2 du är cool!

Jenny sa...

Jag måste säga att det var galet intressant. Läste hur länge som helst nästan. Vaknade denna morgon med en aning huvudvärk. "Proppfull med lärdom", som min syster skulle ha sagt.

En fråga var : "Vilket hormon orsakar att kvinnor gråter fyra gånger fler tårar än män?"

En annan var : "Hur många hjärtan har en bläckfisk?"

Och en mycket klurig en löd : "Vatten kokar vid 100 grader C vid havets yta. Vid vilken temperatur kokar det på toppen av Mount Everest?"

Tänk så himla kul att kunna detta, ändå. Idag var jag på biblioteket och skulle låna en bok om titanic, men jag fann ingen. Jag är så hemskt dålig på att hitta i bibliotek, och efter ett tag börjar jag att tycka att det är pinsamt att fråga hela tiden ..