tisdag 19 maj 2009

Om man vill vara lite extra sommarfin..

När man egentligen borde skriva viktiga skolarbeten finns det alltid så mycket annat som känns betydligt roligare att göra. Jag råkade nyss klicka mig in på en alldeles fasligt fin webshop. Matilda heter tjejen som har den, och i hennes tum på tolv kvadratmeter tillverkar hon egna smycken. Många av dem är galet fina och kostar inte alls mycket. Hennes webshop hittar ni här.
6 kommentarer:

Julia sa...

Åh vad fina saker! Jag ska visa dig en liknande (och lika farlig för oss fattiga) sida med fina smycken. Vad sägs om örhängen som ser ut som små små kinamatslådor?

I alla fall... det ska festas på torsdag. Typ alla ska det. Snälla följ? Du och jag skulle kunna laga mat innan och ha det trevligt, om du vill?

Matilda sa...

nejmen vad jag blir glad! tack så jättejättemycket!

Ted sa...

Fina grejer, kan inte säga annat :)
Men du verkar inte vilja att jag ska bli sommarfin, för jag får inte en massa g. Då får jag köpa en massa fina saker istället och på så sätt vara fin. Men då blir jag fattig. Du vill alltså att jag ska vara pank och stelare än stel till sommaren. Tack Jentan, du ligger på plus nu ;P

Jenny sa...

Julia : Jag vill ha kinamatlådorörhängen! Bums helst. Och ja ja ja, jag vill komma och festa. Ska kolla om jag kan leta fram något vin! Och mat lät hemskt gott. Kan vi inte äta vegetarisk schnitzel och kronärtskocksgratäng? Har suktat efter det sedan den fjortonde mars.

Matilda : Ingen orsak ju. Din webshop är så fin ju ..

Ted : Du är så vacker ändå. Du behöver varken smycken eller massa g. I won't let go, Ted .. ;D

judit sa...

ÅH kamerahalsbandet!!!
Fast det verkar va borta, fan!

Jenny sa...

Ja, visst var det galet fint? Och jo, det verkar tyvärr som att det är slut :/