lördag 16 maj 2009

Minns ni?

Vännermaraton, diverse ätbara godsaker och hetsiga diskussioner gällande 90'talsserier har kvällen bestått av. Jag, Bella, Amanda och Sanna kom fram till att 90'talsserien med högst kvalitét måste ju ändå ha varit Sunset Beach. Juvelförbannelser, elaka tvillingbröder, barnarov, stulen sperma och minnesförluster är ju bara några av de saker som gör serien så otroligt mer än alla andra. Till saken hör bara att denna serie inte går att återfinna någonstans. Vi vill se Sunset Beach och vi vill göra det nu. Vad ska vi ta oss till? Vart kan vi få tag på det? Jag menar, kolla bara på introt här nedan så ser ni ju hur hög kvalitét denna serie höll. Övergångarna är fantastiska och de mystiska minerna helt obetalbara. Prison Break, släng dig i väggen. Ljuva, ljuva 90'tal..

4 kommentarer:

Elin Viii sa...

hahah! åååh, sunset beach! du har rätt stare, introt är fantastiskt ;)

Jenny sa...

Jag sitter och fixar avsnitt ett till fem just nu. Sedan ska vi styra upp Sunset Beach kväll. Du är hjärtligt inbjuden :')

ScOFIEld sa...

Prison Break bör för allt i världen inte slänga sig i väggen. I alla fall inte före 19.00 imorgon. Då visar jag dubbelavsnitten i min boning, the season finale av PB! Jag och alla andra PB-fans räknar med dig. Be there ;D

Jenny sa...

Oh herregud Sofie, ditt namn finns i Scofield. Det måste vara ett tecken. (Something is wrong. It's taking to long ;D )

Och jag kommer att infinna mig hos dig kl 19.00. Eller, vem försöker jag lura. Tidigast 19.08 kan du räkna med min ankomst. Det brukar bli så för mig då jag är ledig hela dagen. Då finnsdet ju ingen anledning att stressa, brukar jag tänka ..

Är det tänkt att jag ska ta med denna serieavslutning eller är du också i ägo av den?