lördag 2 maj 2009

2/5

Idag har det varit hundvalpsskötning med sandra, hamburgerätande i solen och picknick med ben and jerry's i stan. Nu ska jag iväg på grillmiddag hos malin med fint folk, och sedan blir det vin och dans natten lång. Vi hörs imorgon!

6 kommentarer:

björk sa...

jag måste bara säga att du är så bra och fin. dina kommentarer är fjärilar i min mage och din blogg är som maj... världens finaste månad. du är som en av tolv, alltså. sällsynt och fin.
och skepp o'hoj för äh. ville bara. säga någonting. någongång.

fortsätt samla fräknar.

Jenny sa...

åh, björk. vad glad jag blir.

hoppas att din svindelångest går över snart och att du blir den glada björk som jag har sett köper söndagsbakelser och skriver krönikor om busspriser. och du, skepp o'hoj!

Daft Frank sa...

Konstigt. Jag har också just haft huldvalpsskötning med Sandra, fast det var den 3:e och inte den 2:a. Tänk att så kan livet vandra!

Jag misstänker att det inte var samma hund eller samma sandra

Egentligen ville jag bara säga: Ben and Jerry's före hägendaz? skulle inte tro det..

Jenny sa...

Oh, vilket lustigt sammanträffande. Och nej, du har nog rätt, med stor sannorlikhet var det varken samma hund eller samma sandra.

Och gällande glassfrågan.. Jag gillar att vara säker på min sak. Jag har ätit Ben & Jerry's och gillar det, så jag köper det. Men om du nu säger att Hägendaz är godare borde jag kanske vidga mina glass-vyer. Har dom någon rolig smak som jag skulle kunna tänkas gilla, måntro?

Daft Frank sa...

Du måste smaka deras strawberry-cheesecake. den är magisk, absolut magisk. Men passa sig för Konsum(passa dig alltid för konsum), det är bara Ica som säljer märket!

Jenny sa...

Ica är mitt andra hem, så oroa dig inte för att jag ska råka gå vilse i glassdisken på konsum!