onsdag 6 maj 2009

Sjätte maj tjugohundranio.

Klockan är strax efter tio och Tim Burton's Sweeny Todd har precis börjat på tv. Även om jag redan sett den sedan tidigare är jag sugen på att sätta mig framför tv'n med en rostad smörgås och bara vila. Istället är jag fast i mitt alldeles för blåa källarrum med en projektarbetesrapport som ska in imorgon. Tror alldeles bestämt att jag ska låta mina fingrar skriva fortare än någonsin för att sedan ta en lång behövlig dusch, se filmen och vila resten av kvällen. Min hjärna är mossig och jag är sugen på att se en av världens finaste serier, Pushing Daisies. Det ska jag göra senare ikväll ifall inte sömnglitter kommer och anfaller mina ögon. Det återstår att se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Idag är det precis ett år sedan jag klarade mitt teoriprov och det tycker jag att du kan få fira genom att duscha och se film ist :) Man lever bara en gång!

Jenny sa...

Oh, det låter ju alldeles jättebra. Det ska jag använda som ursäkt imorgon. "Jaså, är inte du klar med din projektarbetesrapport?". - Nej förstår du, en anonym klarade sitt teoriprov för exakt ett år sedan så jag duschade och såg film istället! :D Jag tror att detta är något att spinna vidare på .. haha. Förresten, min matte säger att Anonym borde vara Sandra, kan det stämma? Jag har å andra sidan inte varit någon hejare på Matte B ...

SANDRA sa...

Du är värd ett MVG i matte, för det sätmmer bra :) Glömde visst skriva vem det var ifrån. Kompenserar det nu!