måndag 23 februari 2009

Portugal, dag sex.

Nu var det visst så att gallerian vi åt middag i kvällen innan, råkade vara Lissabons största köpcenter. Vi bestämde oss ganska för att det var här vi ville spendera våran sista dag i Portugal. 420 affärer, 60 restauranger, 12 biografer ... Det var obeskrivligt svårt att hitta, men en återkommande affär blev Disney-affären. Åh! Det fanns hitta nemo-kuddar, mosters inc-handdukar och ior-dräkter. Tänk att gå på maskerad i en ior-dräkt!

När kvällen närmade sig åkte vi hem och bestämde oss för att gå ut och äta på en American Diner. Det var nästan så att man kunde tro att personalen skulle haft rullskridskor på sig, men tyvärr inte. Efter det tog vi några oskyldiga drinkar på rummet, sjöng Lisa Nilsson's "himlen rönt hörnet" (internt!) och dansade till Elins mobilmusik. Några kindpussar från våran brasilianska vän senare låg vi i sängen. Tre timmar senare skulle resan hemåt börja. Resan mot 27 minusgradet och renar.

2 kommentarer:

Isbz sa...

Vad roligt ni verkar ha haft det! Vill också fara iväg någonstans med en vän. Helst Japan. Men kanske mest av allt, Japan förr i tiden. Haha!

Jenny sa...

Ja, vi hade det himla fint måste jag säga. Jaså? Jag måste vara den enda i världen som inte är sugen på att fara till Japan. Jag menar, visst skulle det ju vara coolt med allt folk och så, men jag spenderar hellre pengarna på att uppleva sydamerika eller så. Men alla har ju olika drömmar. Hoppas att du kommer dig iväg någon gång i alla fall :) (även om japan förr i tiden kan bli svårt att lösa)