måndag 2 februari 2009

Let's go watch some shooting stars.

Lördagen ser på bild rätt lik ut fredagen. Efter att ha släppt av Kajsa och Anni på busstationen och känt mig mest tom i hela världen åkte jag än en gång iväg till Julia för att bli berusad och dansa. Oredigerat är lite av min grej, så här kommer några bilder.

Jag vet inte riktigt vad som finns att säga om kvällen. Vi for ut på Petryt och dansade till 'ej-värt-att-nämna'-musik. Efter att ha tjatat ett antal gånger på herr DJ så spelades dock äntligen Håkan och jag skuttade nöjt omkring och dansade till benen knappt bar längre. En obestämd tidpunkt senare ramlade vi in i Julias rum och somnade i sängen som rymmer en tiobarnsfamilj. Lördagen blev söndag, fulla glas blev tomma glas och ett lite trasigt tonårshjärta blev omplåstrat.

4 kommentarer:

Eli sa...

hej babe nu har jag hittat hit.. Vackert skrivet om göt la borg.. Du var själv en del i att resan blev så jäkla bra kram på dej Eli

ida sa...

svar: Ja jag förstår dig jenny <3

Julia sa...

Jag hade jätteroligt! Vi måste gör a det här oftare, och det skriver jag inte på det här vanliga som folk säger eller skriver utan att mena det. Jag menar det. Vi måste dricka vin, dansa, fnissa och krossa glas oftare!

Jenny sa...

Eli : Saknar göteborg som tusan. Och den italienska restaurangen. Åh, blir hungrig när jag tänker på den!

Ida : Vad fint :*

Julia : Ja, absolut. Vi får köpa in ett par billiga skabbiga glas från Kupan som vi kan krossa. Vi vågar ju inte ge Erica några dyra glas! Och nej, här skriver vi inget utan att mena det. Fy på sånt. Jag skulle hemskt gärna vilja träffa herr Hvass förresten. Hur länge stannar grabben?