torsdag 19 februari 2009

Portugal, dag ett.

Den första dagen bestod mest av resande. Vi lämnade mitt hus vid 03.45 och av den enkla anledningen visar jag inga bilder på varken mig eller Elin denna dag. Ni får ha överseénde. Jag har i detta nu inte fått Elins bilder än, men det är väl som man säger, man tager vad man haver.
Vi åt dyr men himla god lunch på Arlanda, flög högt över molnen vidare till Amsterdam där vi luktade på äkta "tulpaner från Amsterdam". Gick än en gång på planet och somnade innan vi ens startat. Anlände till Rue Alexandre Herculano 39 sent på kvällen och efter lite rundvandring på stället som skulle bli vårat hem de närmaste dagarna så somnade vi bums. Bums!
Jag har svårt att finna ord för att förklara denna resa. Alla fina ord känns inte fina nog. Allt var bara himla bra. Och Elin gjorde resan bättre än jag någonsin kunnat förvänta mig. Tack fina du!
(Blogspot jäklas med mig. Vill hemskt gärna kunna skriva bildtexter under bilderna men det går inte. Måste lösa det någon dag. Snart!)

2 kommentarer:

Elin sa...

Nåh jenny! Tack för en helt underbar resa :) hoppas du mår bättre nu så inte helgen blir förstörd =) kram

Jenny sa...

Jag har seriöst sovit 24 av de senaste 30 timmarna. En pepsi max ligger oöppnat i kylen för att jag inte orkat dricka den. Jag skulle fara och köpa chips igår men däckade vid 19.30 i min säng och vaknade inte förrens nu. Detta säger en hel del om mitt sjukdomstillstånd under gårdagen va? ;)Men nejdå, måste ta och styra upp detta nu. Sjukdom är inte riktigt min grej ..