onsdag 15 juli 2009

Femtonde juli tvåtusennio.

Besöket hos Julia var vansinnit trevligt. Klockan är strax före åtta på morgonen och jag anlände nyss hem, det säger väl allt. Vi såg småstjärnorna (!), pratade i timmar om allt och inget för att sedan vid fyra börja se vänner. Vi började lite halvnyttigt med jordgubbar och körsbär innan vi råkade äta två miljoner skorpor och popcorn ur en fin prickig skål. Jag råkade göra cola-ringar på bordet och jag tog även med mig kameran, för en gångs skull. Den svartvita bilden är dock stulen från Julia.

Och ja, om två timmar ska jag börja jobba så snart ska jag börja göra i ordning lunchlåda, men innan det blir det lite läsning. Detta kommer bli en lång lång dag (jag saknar redan det arbetslösa livet). Men det gör ingenting för snart är det torsdag och då har vi stora planer.


8 kommentarer:

Irrrma sa...

Jag hoppas torsdag innebär trästock så jag får träffa dig innan du åker, för jag har en känsla av att det inte lär bli annars. För tusan!

Jenny sa...

Jag ska tyvärr inte på trästock på torsdag. Men fredag och lördag är jag där. Är du där då?

Irma sa...

Jajemen jag är där hela helgen

Julia sa...

Jag hade jättetrevligt! Och ja, jag kan absolut sy en rosett till dig! Inga problem. Jag längtar till vår vinmiddag imorgon!

Anonym sa...

jenny, vars jobbar du? /jeskpesk

Jenny sa...

jesky , jag jobbar för tillfället lite extra på norrstrandsbadet (kom och bada!). bara några få dagar som jag egentligen inte ville ha, men när man tänker på pengarna respektive arbetet man gör så är det bara att tacka och ta emot. idag åt vi godis, spelade minigolf i kiosken, löste korsord och klurade på sudoko. något jag gärna gör för strax över 100 pix i timmen :)

andrea sa...

klickade runt lite, en regning dag som denna, och hittade hit tack vare allas våran Björk.
eftersom jag är inne i en period av ständig ärlighet och såg något jag gillade tänkte passa på att säga att både blogg och bilder är hemskt fina.

kram!

Jenny sa...

ahw, så himla fint av dig. ärlighet är jättbra tycker jag och nu har du precis gjort min bakfulla dag en aning finare. tack!