söndag 31 augusti 2008

Rubrik behövs inte idag, tycker jag ..

Charmanta brudar med krigsmålning ska försöka sig på att baka bullar. Fin tröja med söta fluffiga moln på. Den ägs av charmanta bruden nr 2. Förtjusande. Har blivit lovad att låna den någon dag. Jag längtar. "Jag ser ut som ett tjockt barn som trycker i mig massor av deg", blev kommentaren om bilden längst ner till vänster. Hoppas att Sandra inte läser min blogg och blir arg för att jag la ut bilden, men till mitt försvar säger jag : "Du är alltid söt".

From nothing to small masterpieces. We're good, indeed.

Vi gjorde ett hjärta av resterande bulldeg. Efter gräddningen delade vi den på mitten och åt. Det var fint, men äcklig var den. De andra bullarna blev dock chockerande goda. Riktigt goda alltså. Kom över på bullkalas vet jag, men slå en pling först så kanske jag hinner fixa saft också!


3 kommentarer:

Chäss sa...

Nawh. dina ord är som sagt. mysiga. <3
Hela du är mysig. Och jag längtar tills vi ses igen! Jag vill gärna komma och äta saft och bullar, helst nu på en gång. bums!
Kärlek <3

Vincent sa...

Och jag som trodde att jag skulle kommentera först...

Måste bara säga att jag gillar hur du använder väderstreck istället för vänster och höger för att beskriva var på bilden man ska leta, det är alternativt och indie. Det är k-k-koolt helt enkelt :)

Anonym sa...

Jag beordrar dig att bjuda mig på bullar någon dag!
Pussinuss /A