onsdag 27 augusti 2008

Projektarbete, help me.

På torsdag har vi våran första lektion i Projektarbete. Något jag ser fram emot väldigt mycket. Det finns dock så oerhört mycket att välja på , så många olika stipendier att söka och så måste man kunna kompromissa så att det passar in i mallen för vad som är genomförbart och inte. Men man måste även att gå till sig själv och tänka vad det faktiskt är man vill göra. Att spendera ett år med ett projektarbete man inte har intresse för känns väldigt meningslöst enligt mig.

Jag vill göra något inom foto. Eller inom resa. Och helst en blandning. Det svåra är då att hitta ett 'syfte' som det så fint kallas. Har lite ideér, men skriver dom inte här just nu utan vill gärna höra vad Ni tycker. Har ni några förslag? Blondinbella gjorde en sån här grej och fick in cirka 300 förslag. Med mina ... fem (?) läsare så har jag inte riktigt lika höga krav, men det vore roligt med något förslag. Berätta gärna om erat eget projektarbete på en gång, vore intressant.

Jag har på tal om inget fått världens bästa religionslärare. Rolig, skånsk,kvinna. Kan det bli bättre? Att ha sovmorgon till halv tolv varje måndag och tisdag gör ju inte skolan sämre heller. Men i mitt nästa inlägg lär jag gnälla över de sena dagarna, men for now är jag glad. Sköt om er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker att det där med sosbyarna lät bra. Eller så skriver du en bok om böcker typ? Haha
Pussinuss /A