onsdag 22 april 2009

Vad jag är lycklig hela långa veckan ut ..

Idag är jag glad. Lite less, men mest glad. Kanske det beror på att jag precis ätit en himla god middag? Eller för att jag idag fick ett hemskt fint brev av en av de sötaste pojkarna jag vet? Möjligtvis för att jag fick bra betyg på min bokrecension? Eller så är det för att jag har en pepsi max i frysen? Mest troligt är det för att jag ska se Marit Bergman om två dagar. Ja, idag är jag glad. Lite less, men mest glad.

3 kommentarer:

en av de sötaste pojkarna Jenny vet sa...

Jag vet inte hur ofta du får brev men självgod som jag är så antar jag att det är mitt brev du syftar på :)

Tänkte att jag både lämnar en bloggkommentar och skriver till dig på msn, för om jag lämnar en kommentar här så kan man ju faktiskt kolla på den när som helst, och bli glad!

Jag hoppas att du kunde läsa allting och att du gillade mina fina streckgubbeteckningar. Du får lov att skicka ett semesterbrev till mig någon gång, och med tanke på hur mycket du reser förväntar jag mig ett mycket snart :)

ps. Jag är extra nöjd över mitt hemliga meddelande som jag är säker på att du hittade, och kände igen. ds.

Jenny sa...

Klart jag hittade ditt hemliga meddelande. Och klart att jag kände igen det. Jag skulle även vilja lära känna denna Klas, tror jag. Är det någon du fortfarande har kontakt med? ;D

Vincent sa...

Visste väl att du var klipsk.
Nej, tyvärr inte, vi hälsar på varandra när vi träffas en gång om året men annars inte. Anledningen till att jag kom och tänka på honom var att vi alltid brukade skriva brev till varandra när vi reste utomlands.
Fast vill du fortfarande lära känna honom så har jag hans msn ;)

Annars kan du alltid lära känna Ludde som jag hörde att du pratade med igår. Trevligt sammanträffande att det var på grund av samma låt som var med i brevet :)