torsdag 16 april 2009

London, måndag.

Måndagen kom och det innebar våran sista hela dag i London. Tydligen hade jag bestämt mig för att knappt fota något denna dag, men så kan det gå. Vi åkte ut till Thames Valley där en tjej vid namn Evelina berättade om sin utbildning innan vi fick besöka universitet. Vi fick tid under dagen för shopping och mat, och vi råkade prioteria shoppingen så pass högt att vi fick äta en smörgås gående på väg tillbaka till universitetet. Men vad spelar det för roll egentligen, när vi varit klipska nog att köpa mini-munkar och färska jordgubbar till efterrätt!

Vi åkte hem och lyssnade på en utrikeskorrespondent. Han hade en gång intervjuat Paul McCartney, så i smyg när han inte märkte något petade jag på hans kavaj. Bara för sakens skull. Jag har tagit på en kavaj vars ägare har intervjuat Paul McCartney. Stort! På kvällen var det dags för 'den sista måltiden' (fast det var inte riktigt lika dramatiskt som det låter). Det åts currykyckling (som mest smakade bullar, konstigt nog) på en indisk restaurang innan skrattanfallen började komma allt för tätt för att det skulle vara hälsosamt! Vi köpte med oss vin och diverse drycker till hotellet som en fin avslutning på resan. Vissa somnade och jag och min nyfunna vän fröken Bergman låg och pratade om allt och inget tills klockan blev alldeles för mycket. När vi sagt godnatt låg jag och försökte hålla mig vaken en liten extra stund, bara för att morgondagen inte skulle komma så fort. Men den kom, tyvärr.2 kommentarer:

Fröken Bergman sa...

Två-manna-fest <3 (Fast egentligen var vi ju fyra, det var bara det att två av oss sov)

Jenny sa...

Haha, ja, det var banne mig den röjigaste fyrmannafesten jag varit med om ;D två sovande brudar och resterande två nedbäddade under täcket! men trevligt var det, oh ja.