onsdag 15 april 2009

London, söndag.

Söndagen kom och vi bestämde att det skulle vara en lugn dag. Vi tog tunnelbanan för att titta på Big Ben, men vi såg den på långt håll och kände att de räckte (kulturella vi är, jag vet). Vi gick istället genom en park för att slutligen komma till Buckingham Palace. Jag som ville träffa en vakt, men de var hemskt långt borta. Vi blundade, önskade saker och kastade mynt i vattnet innan vi begav oss till Platform 9 3/4 (Harry Potter).
Vi köpte med oss lunch och satte oss i Hyde Park. Sedan gick vi förbi Speaker's Corner och lyssnade när människor höll tal och predikade för alla som ville lyssna. Vi åkte hem, böt om och gick ut för att äta. Kyckling och spenatpasta blev min middag och denna kväll blev det varken vin eller dans utan hederligt hotellrumshäng, för att sedan somna någongång inpå småtimmarna.

3 kommentarer:

Jess sa...

Nej, vi har tyvärr bara en vecka :/

Ett flertal gånger, jag var där förra sommaren, så det var ett tag sen. Ska förhoppningsvis dit i sommar igen, min pojkvän bor nämligen där :)

Julia sa...

Åh, plattform 9 3/4! Jag dör lite inombords. Nu ska jag sätta mig och läsa "Harry Potter och dödsrelikerna" och vara bitter en liten stund.

Jenny sa...

Julia : Du kan låtsas att du var där istället för jag, fö rjag är ju som sagt inget huge fan av Harry P. Så skryt på !