tisdag 28 april 2009

It's time.

Om ett inte allt för långt tag är det sommar. Jag vill att denna sommar ska kännas ungefär såhär ..

Bilderna är brutalt stulna härifrån.
10 kommentarer:

Vincent sa...

Jag har många gånger sett filmer och bilder och hört låtar som beskriver en fin tid. Men när jag själv tänker efter har jag knappt några minnen som verkar lika fina som dom jag kan se i bilder.
Är det så att allting verkar bättre än det var på bild och i musik, eller är det bara jag som inte riktigt levt fullt ut?

Anna sa...

Fina bilder. Jag gillar 5,6 och 7 mest :)

MC sa...

we gonna make these pictures reality !!!
(especially the last 2 ones xD )

Jenny sa...

Vincent : Vissa förskönar saker på bild och i text. För vissa räcker inte bild och text till för att beskriva hur fint något varit. När man är nere och kollar bak på tiden så känns mycket grått. Mycket har varit grått. Sega dagar och dåliga minnen. Men sedan finns ju dagarna man minns. Menar du att Broder Daniel i somras inte var ett fint minne som du skulle vilja ha i fina bilder eller skriva en sång om? Sedan handlar det ju om att se till dom små sakerna i livet. Allt kan inte vara storartat hela tiden, men man kan göra något fint av något smått. Bryta lite mönster och inte bry sig så mycket. Det är fint.

MC : Haha, sure we are. Especially the last two! And number 11, ofcourse .. Talk to you tonight about that.

amelie sa...

klickade mig in här via annika marklunds blogg och det är jag verkligen glad för. du skriver riktigt bra och engagerande och även om jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är som gör det så har du en väldigt mysig blogg. fortsätt så ! ^_*

Vincent sa...

Det stämmer nog det du säger, att ibland förskönar man och ibland räcker bild och text inte till. Däremot är jag varken nere nu eller när jag skrev min första kommentar vilket både är bra och dåligt. Bra för att jag inte är nere så klart, men dåligt för att jag tycker så här trots att jag inte är nere.

Givetvis har jag fina minnen, bland annat bd-konserten, men ibland känns det ändå som jag beskrev. Inte heller försöker jag göra allting storartat, jag kan bli väldigt lycklig bara av att det är fint väder och att jag lyssnar på bra musik. Lite konstigt att nästan alla sånna stunder kommer när jag är ensam, men det är en annan historia :)

Hur som helst, jag är nöjd med mitt liv och allt som oftast glad, men meningen "Soon I'll grow older but god knows I haven't lived yet" känns ändå lite för sann.

Tack för ett fint och bra svar :)

Jenny sa...

Amelie : Åh, tack så hemskt mycket. Nu somnar jag lycklig.

Vincent : Lyssna istället på Annika Norlin. Hon sjunger såhära : "Vilken jävla lögn att det ska va' ens bästa tid .."

linda sa...

åh, jag vill med ha en sån sommar. vi borde fixa det om du kommer hit. hjärta

Jenny sa...

jag kommer inte att kunna komma i sommar :/ men, vi löser det. vi fixar dig till stockholm på något vänster (samla burkar och panta, kanske) och sedan lever vi på nudlar. det blir fint. vi kan även palla äpplen eller körsbär. det löser sig nog .. :*

Klara sa...

AAAAAH! Vilka dunderbara bilder!