måndag 20 april 2009

No, there is an elephant in the way.

Idag skickade min vän Johanna en länk till mig. Det visade sig vara något som förgyllt hela min kväll. Funny exams, det vill säga folk som skrivit lustiga saker på prov och vissa har fått kommentarer av läraren. Kan tyckas tråkigt, men som jag skrattat! Svaret på fråga tre på den översta bilden är något av det klockrenaste jag varit med om. När utspelade sig andra världskriget? -"From page 26 to page 43". Åh. Vill ni titta på fler så hittar ni länken här.

9 kommentarer:

Linda sa...

så. jäkla. underbart :') det roligaste jag gjort på ett prov är dett skriva "den blir lila" på en fråga om vad som hände om man hälde något på någonting. minns inte vad. MEN jag fick rätt för det! min lärare skrev "färgblind?" det visade sig att svaret var "den blir gul". x)

Hanna sa...

Stajn gjorde världens sötaste miss bland de första dagarna på gymnasiet. De skulle göra ett test i historian för att se hur mycket de kunde. Frågan var "Vem har målat Mona-Lisa?" Stajn var säker på sitt svar och skrev "Leonardo DiCaprio"
Hon fick tillbaka provet med ett stort frågetecken efter den frågan!

Jenny sa...

haha på båda era svar. jag brukar rita moln som regnar på de svåra talen på matteproven. eller skriva låt-citat. från och med nu ska jag rita giraffer och be om extra poäng!

Ida Lundman sa...

Haha, klockrent ju!

MC sa...

God made it that way xD...
how true is that !

Jenny sa...

Jag längtar bara till nästa prov så att jag kan få rita en elefant när jag inte kan svaren. Åh.

klara sa...

hahaha, underbart! morgondagens matteprov kommer vara så vackert när jag är färdig med det..

Jenny sa...

Haha, ifall du gör något fint så måste du fota det ;D

Kajsa sa...

fullkomligt underbart! :'D