tisdag 20 januari 2009

Göteborg, fredag.

Att få tag i folks bilder tog betydligt längre tid än väntat, och än är det inte klart. Men nu får ni nöja er med några få bilder från min gamla digitalkamera. Det känns ändå som att inga bilder i världen skulle kunna förklara denna helg. Och blogspot sammarbetar inte med mig nuförtiden, så bildtexter är inget jag kan erbjuda idag.


Fredagen spenderades mycket i flygplan, och en hel del på flygplatser. Tiden på flygplatserna tillbringade vi mest med att träfa på att skratta på franska och öva nya gångstilar. Tomas Brolin satt två rader framför mig i planet och vi var mycket exalterade över denna perfekta start på resan(bakhuvudet på bild nummer två är Tomas, bara så att ni vet). Vi anlände till hotellet och började våran jakt efter en gratis mjukglass/popcornmaskin, då ryktet sagt att det skulle finnas en. Vi fann dock ingen (det visade sig att vi letat på fel platser) och vi gick till rummen för att testa sängarna och byta om.

Vi traskade iväg till Trädgår'n där kvällens evenemang, Artistgalan 2009, ägde rum. Vi åt en god thai-buffe och drack en himla massa vin. Artister uppträdde kvällen igenom och sedan fick man mingla bäst man ville. På vägen ut fick vi en goodie-bag. Den innehöll galet många bra skivor och en helt underbar liten mp3. Vi tog taxi hem och somnade sedan till Scrubs någongång in på småtimmarna..

1 kommentar:

Marlene sa...

Du är så himla go´Jenny!! Hur kan man vara så klok, mogen (gillar inte riktigt det där ordet men jag kunde inte komma på något bättre som beskriver det jag menar) och stark fast man är så ung som du? Det var då inte jag när jag var lika gammal som du. Tack för dina hälsningar - de värmer!!! Kram på dig!