onsdag 7 januari 2009

Fröken glad och syster dyster.

Sista lovkällen blev alldeles förtjusande. Den spenderades hos Fröken fräken med fina tjejer som det var alldeles för längesedan jag umgicks med. Vi drack folköl, spelade alfapet och kikade på grammisgalan. Ja, så mycket bättre kan jag nästan inte tänka mig.

Och på tal om något annat. Imorgon börjar skolan! Det finns inte en enda liten gnutta motivation i mig. Det är så många kurser som tar kål på mig och som får mig att känna mig instängd och usel. Och jag är ingen skolhatare, oh nej! Jag vill bara inte just nu. Hoppas att det känns bättre imorgon. Det måste kännas bättre imorgon. Snälla.

3 kommentarer:

Ida Lundman sa...

Gruvar mig för imorgon.
Har inte gjort engelskan än.
Har tappat bort min skåpnyckel.
Har panik över mitt PA.
Måste börja plugga för betygen.

SEN är det studenten.. Låter det inte underbart? :O

85 kvm hus med innehåll sa...

En ynka termin kvar! Försök att inte låta skolan ta över helt och hållet. Låter som en härlig kväll igår för er, mer sånna och du ska se att tiden rinner iväg tills du står där med studentmössan.
/K

Jenny sa...

Jo, en ynka termin. Men halva jag vill inte ens gå ut. Skolan är trygg. Kommer att sakna min klass och vissa lärare så obeskrivlig mycket. Fasar lite för studenten. Men självklart kommer det att bli skönt. Fast då kommer ju frågan ; vad ska man göra med resten av sitt liv?