fredag 3 oktober 2008

Lycka.


Jag finner inga ord. Detta är något av det bästa jag har varit på i hela mitt liv. Hela dagen har varit hemskt fin och kvällen obeskrivlig. Özz, Måns, Soran och Björn är nog en av de mest förtjusande kvartetter man kan få ihop. Det var värt varenda öre (även om det var många ören) att få se och höra detta. Jag kiknade av skratt näst intill hela tiden och Erica var bästa tänkbara sällskap mitt i allt detta. Jag är i ett lyckorus just nu och hoppas att det varar länge.
Jag var en av de få som faktiskt accepterade att man inte fick fotografera, så jag har inga bilder att visa, men de var otroligt fina allihopa. Alla ni som har chansen att gå och se detta, gör det!

5 kommentarer:

S. sa...

Sjuuukt bra - Kanonkul!:D Kvällen får fem av fem toasts! :P

Svetlana, nej.. Ida sa...

Äckligt bra måste jag säga! Jag tror minsann vi alla blev lite hemligt förälskade i dem, mest Björn såklart! Dom frågade ju förstås om vi skulle på efterfesten men vi tackade nej, det blev ju så himla sent.. Sen skulle jag ju aldrig ha gått dit utan dig såklart, Jentan pentan! TAGGA för kvällen! Ses snart!=)

Jenny sa...

Det var synd att ni inte var där med oss, det hade varit hemskt trevligt. Och ja, jag tror att jag blev lite smått kär i Soran. Folk som läspar kommer alltid att få mig att kikna av skratt i fortsättningen! Haha.

Och töser, vi syns ikväll. Då blir det fina grejer!

Julia sa...

Soran var förtjusande! Alla var ju dock helbra, synd bara att både Björn och Özz drog skämt de inte kommit på själva.

Jenny sa...

Det gjorde ju Måns också! Men jag försöker att inte vara så svensk så jag ser som förbi det lite ..