lördag 15 augusti 2009

USA

Jag vet ju inte vilka som läst bloggen länge och vilka som nyligen hittat hit, så jag tänkte bara göra en kort sammanfattning av mitt kommande år.

Imorgon flyttar jag till USA i ett år för att vara Au Pair. Jag kommer att bo i Westport, ungefär 50 minuter utanför New York. Jag ska ta hand om tre pojkar á 6, 8 och 10 år (den sistnämnda är pojken på bilden). Jag kommer att bo i en familj med en svensk pappa och amerikansk mamma. Jag komer att fortsätta att blogga på denna blogg men kommer att uppdatera allt om USA på min USA-blogg :

www.usaaupair.blogspot.com

Hoppas att ni följer mitt år där och fortsätter att kika in här med. Nu ska jag försöka fixa till mig så att jag ser lite acceptabel ut när gästerna börjar komma. Ikväll är det avskedsfest och vi får de om det blir fint eller bara gråtigt.

2 kommentarer:

Irma sa...

Jag hoppas du får det superbra där borta. Synd att vi inte träffats så ofta egentligen men det är väl lite sent att tänka på det nu, haha. Vi syns väl om ett år eller så, hoppas jag i alla fall att vi gör! Och den där julklappen jag skulle gett dog för två år sen lär du nog inte se skymten av i första taget, hahaha.
Massa kram :*

Anonym sa...

tack för en jätte jätte fin kväll i kväll jenny ;) hoppas du har det så sjukt bra i USA ;) kram på dig! (hjärta) /Ronja