torsdag 6 augusti 2009

6/8

Idag var jag på hälsoundersökning inför USA. Det gick fint, fast läkaren sa att jag hade ett hål i hjärtat. Jag försökte lyssna men informationen gick inte riktigt in och mina ögon drogs hela tiden mot två skator utanför fönstret. Jag tror att han sa att det mest troligt inte var något farligt, och det lät ju bra.

Just nu är jag nedstämd och fram tills nyss förstod jag inte varför. Det är för att hälsoundersökningen var det sista hindret på väg mot USA, och nu är det ur vägen. Jag kommer att åka till USA. Jag kommer att vara borta ett år. Jag kommer att dö av saknad. Därför är jag nedstämd.

Om tio dagar åker jag. Tio!

Bild stulen från google.

3 kommentarer:

Anna sa...

Oj, nu blev det många frågor på en gång. Ska försöka svara så bra jag kan :) Är en ganska allätare när det gäller det mesta. Lyssnar allra helst på coldplay, men också the killers, radiohead, cherryghost och u2. I filmväg gillar jag allt från Harry Potter till Wallander och till the notebook. Dessamma gäller med böcker, dock är jag lite svag för Jane Austen. På Tv kollar jag på Lost, gosip girl och one tree hill. Och så äter jag vegetariskt, eller nja, jag äter ju faktiskt fisk :)

agnes sa...

herrejisses. jag kan inte riktigt förstå att det är sant. du ska verkligen åka. åh. för mig är det inte riktigt lika verkligt ännu, då jag inte har bokat resan. men snart så. fy sjutton.

Anna sa...

Märkte att jag glömt skicka över frågan till dig. Jag vill självklart också höra dina svar på de fem frågorna :)