måndag 3 november 2008

Arne och Bill, vilket team.

Igår spenderade jag lite tid med underbaraste Alva, min favorit av kusinbarnen (den som säger att man inte kan favorisera barn ljuger). Jag beundrar sättet barn pratar på. De säger vad de tänker utan massa krussiduller. Sedan kan barn vara väldigt svåra att förstå ändå, ibland. Pappa kom just in skrattandes och påminde mig om min barndom.

När jag var liten envisades jag tydligen alltid med frasen :
"Pappa, vem håller du på : Arne Weise eller Bill Clinton?"

Varför visste jag inte då, och varför vet jag fortfarande inte. Det kanske bara klingade fint i munnen. Vem vet?

5 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Vem höll han på då??

Jenny sa...

Jag har fortfarande, trots alla dessa år, aldrig fått ett ordentligt svar. Tråkigt, tycker jag. Vem skulle du ha hållt (är det ett existerande ord?) på?

greger sa...

Haha! Du var lite lustig då du var liten.. Men rolig kan jag tänka mig. Som nu med andra ord. PS. glöm inte att läsa min blogg ;)

Ida Lundman sa...

Detta är alltså ett svar från din kommentar, om du inte redan visste det. Du tycker jag ska leta bakom boxen.. Problemet är bara att jag inte vet vars det är heller.. VAR E BOXEN? Vet du det?:O HJÄLP mig!

85 kvm hus med innehåll sa...

Ja, den var inte lätt (kanske därför din far aldrig svarat på frågan?).
Som uppvuxen med Arne på julafton är det svårt att tänka annat än positivt om honom, så det får nog bli Arne. Bill har sina otrohetsaffärer som ligger honom i fatet, plus att han valde att ljuga om ddom.