lördag 7 mars 2009

I´ve had enough of this comfort conversation.

Gårdagen handlade precis som jag trodde mycket om vin och dans. Även mysiga pratstunder i badrummet, singstar och ätande av utgångna chips (elin, detta skrev jag bara för att jag visste att du skulle reagera på det, haha) ägde rum. Vid tolv hittade vi oss själva på Valdino, och jag trackade som vanligt dj'n med låtönskning och några minuter senare stod vi och dansade till Håkan. Smärre hostattacker (idag är sjuttonde dagen jag är sjuk, men nu är det inte så farligt längre), värkande dansiga fötter och små musik-katastrofer drog ner kvällens betyg en aning, men sånt är livet. Denna dag blev ändå historisk, då jag för första gången i mitt liv smakade ett riktigt skrovmål (med sallad och sånt på hamburgaren). Galet! Modigt! Och faktiskt gott! Hoppas att du läser det här Carina och är stolt över mig, för det är jag.

Nu ska jag snart iväg till Malins stuga i Jävre med henne och Elin för att grilla pinnbröd, laga middag, se film och fördriva tiden med andra saker. Är hemma om ett dygn. Njut av sista dagarna på lovet !

3 kommentarer:

Carina, Elins mäm sa...

Jenny! Jag är impad, det trodde jag inte. Välkommen hit på middag med grönsaker någon dag/Carina

juli sa...

Jenny, någon helg kommer jag till Piteå och festar med dig. Jag vill glömma allt här hemma och komma bort. Sen vill jag träffa dig igen snart! :)

Jenny sa...

Carina: Tack för inbjudan! Vi behöver ju dock inte chockera kroppen med att äta typ ... sallad. Men kanske tacos? ;D

Juli : Åh, vad bra! Ska dock bort galet mycket i mars, så vi får höras innan så att det passas. Men himla vad fint det kommer att bli. Vi har inte träffats sedan ... piteå dansar och ler måste det bli? Galet längesedan, hur som helst.